SADECE TÜRKİYE'DEN DEĞİL YURTDIŞINDAN DA GELİYORLAR

SADECE TÜRKİYE

OP. DR. SERDAR GÜRSUL'UN NAMI TÜM TÜRKİYE'YE YAYILDI.

 Çocuğumun ameliyatı nedeni tanışma şerefine nail olduğum Dr.Serdal Gürsul yaptıkları ile Tüm Türkiye'de meşhur olmuş sadece Türkiyeden değil yurt dışından da hasta alan bir hekim. Gördüklerimize şaşırmadık dersek yalan olur.

Bilirsiniz biz Anadolu insanının hatta en aydınının bile hastalık ve sağlık noktasında ilk müracatı çevredeki büyükşehirler oradada olmazsa Ankara gelir. Yaramıza melhemi Ankara'da ararız.Bazen buluruz o melhemi bazen koybalur gideriz o büyükşehirlerin trafiğinde kalabalığında.

Elazığ nere Aksaray nere dedim ilk önce ama öyle değilmiş.

Dr Serdal Gürsul Doğu Anadolunun Ortasında orta büyüklükte bir şehirde saklı kalmış bir mücefer gibi geldi bize.Hastalarına davranışı hastaları ve hasta yakınları ile kurduğu ilişki Tüm Türkiye'yi buraya çekiyor Buradan hastalar gülerek ayrılıyor.Elazığ ile diğer şehirler arasında bir dostluk köprüsü oluşturuyor.

Elazığ Medikal Hospital hastanesinde Uz.Gn.Cerrahi  olarak hastalarına hizmet veren  Op. Dr. Serdar Gürsul için ve ekibi için Tüp mide Ameliyatı, Şeker Ameliyatı, Gastrik bypass Ameliyatı, Mide Balonu ve Mide Botoksu için günlük Türkiye'nin her yerinden akın akın gelen hastalarını kabul ediyor.

Günlük 10 ve 15 hastanın ameliyatını yapan Op. Dr. Serdar Gürsul ve ekibinin başarısı Sadece Türkiye'de değil tüm dünyada karşılık buluyor.Gelen hastalar buradan yüzleri gülerek dertlerine derman bularak ayrılıyor.
Özellikle Çocuğumun ameliyatını yapan Op.Dr.Serdal Gürsul ve Tüm Elazığ Medikal Hospital ekibine ve GAKKOŞ ların diyarı Elazığlılara ailem adına teşekür ederim.

AKSARAY KAPADOKYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI MAHMUT ESKİL



Haberi Sesli Oku