MHP'DE İRFAN ÇITAK'LA GENÇLİK RÜZGARI

MHP

MHP'nin Genç Belediye Başkanı Adayı İrfan Çıtak Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret etti.

Aksaray seçim atmasforine geç de olsa girdi.

İSeçimin iddialı partileri bir bir adaylarını açıklamaya başladılar. İlk olarak İyi Parti Aday olarak Tuğrul Karacaer'i açıklar iken geçen hafta içinde MHP aday olarak İrfan Çıtağı açıkladı. Bu gün beklenen Ak Parti nin aday olarak Evren Dinçer'i açıklayacağı kesin gibi.Henüz CHP ve diğer partiler adaylarını açıklamadılar. Onlarında katılımı ile seçimin çok sert geçeceği aşikar.

Seçime hızlı bir giriş yapan MHP adayını geçen hafta içinde açıkladı. Geçen dönem ki adayının kıl payı seçimi kaybetmesini hala unutmamış olan MHP partisi yöneticileri işi şimdiden sıkı tutup sahaya topyekün indiler. 

Toplum karşısında ciddi bir karşılık bulacağını düşündüğüm  MHP adayı İrfan Çıtak gençliği bilgisi ve insanlarla kurduğu sıcak iletişimi ile benim dikkatimi çekmedi dersem yalan olur.Eğer adaylarının bu özelliklerini halka anlatabilirlerse geçen seçimde yaşanan hayal kırıklığı bu dönem yaşanmaz.

Bugün ziyaretimize gelen MHP Belediye başkan adayı İrfan Çıtak'ın en büyük dezavantajı ise bu zamana kadar siyaset arenasında çok ön planda olmamasına bağlı tanınırlık eksikliği. 

Aksaray Nurgüz köyü nufusuna kayıtlı İrfan Çıtak geçmiş yıllarda Ülkü Ocakları yönetiminde bulunmuş son dört yıldır MHP Aksaray Merkez İLçe başkanlığı görevinde bulunmaktaydı. İnşaat mühendisi olan İrfan Çıtak MHP Aksaray'ın duayen isimlerinden Cavit Çıtak'ın oğlu.

Tanınırlık eksikliğini gidermek için MHP Aksaray teşkilatının çok çalışması gerektiğini düşünmekle birlikte eğer bu sorunu çözebilirlerse Aksaray'a uzun yıllar hizmet edebilecek bir siyaset adamını MHP ye ve ülkeye kazandıracaklarını düşünüyorum.

Ziyareti için kendisine teşekkür ettiğimiz MHP li heyet ve İrfan Çıtak Kardeşime hayırlı olsun der başarılar dilerim.

 



Haberi Sesli Oku