AKSARAY ADAYININ AÇIKLANMASINI BEKLİYOR

AKSARAY ADAYININ AÇIKLANMASINI BEKLİYOR

Aksaray Ak Partinin aday açıklamasına kilitlendi aday kim olacak.

Siyaset ilginç bir kavram; dün ak dediğine bu gün kara dün omuz omuza mücadeleye girdiğin adam ile karşı karşıya gelebiliyorsun. Bu durum arada sırada olursa bunun adına siyaset deniyor lakin süreklilik arz ediyorsa bunun adı siyaset değil bencillik daha doğrusu ben-cilik oluyor.
Maalesef Aksaray Ak Partide bu ben-cilik durumu kontrol edilemeyecek seviyede bu durum ise en çok karşıda ki rakiplerine yarıyor; Ak parti son girdiği 4-5 seçimdir sürekli oy kaybediyor ama birileri hala benim olsun benim kontrolümde olsun Ak partinin oy kaybetmesinin çok bir önemi yok modunda.
Ak parti de geçmiş dönemde milletvekilliği yapan  Alirıza Alaboyun -Ruhi Açıkgöz .Çatışmasını sanırım bilmeyen yoktur. Sonra ki süreçte İlknur İnceöz karşısında dönemin il başkanı Hüseyin Altınsoy ve Milletvekili Cengiz Aydoğdu birlikteliği karşı karşıya gelmiş kazanmış oldukları seçim sonrasında bile parti binasında ki kavga ile bütün Aksaray çalkalanmıştı.
Ak Partide yeni kavganın adı mevcut iki milletvekilinin ayrı belediye başkanı adaylarını desteklemesi ile başladı.
Aldığımız kulis bilgilerine göre Milletvekili Cengiz Aydoğdu mevcut başkan Evren Dinçer’i destekler iken Ak partinin diğer Milletvekili Hüseyin Altınsoy mevcut il başkanının belediye başkanı olmasını istiyor her iki tarafın da genel merkezden destekleyen birilerinin olduğu  tarafımıza ulaşan bilgiler arasında.
Hatta bu kriz o kadar büyümüş ki her iki taraftarları diğer tarafa göz dağı vermek için kendi istedikleri kişinin aday olmaması durumunda seçim için çalışmaya çıkmayacakları yönünde.
Çıksanız ne olur çıkmasanız ne olur. Sanki vatandaş oyu size veriyor  Çıkın Sayın Cumhurbaşkanının ismini kullanmadan  kendinize bir oy isteyin bakalım size oy veren varmı ? Hep söylerim mezarlıklar kendini vazgeçilmez sananlar doludur.
Velhasıl Ak parti genel merkezini  çok iyi bilirim bu gibi durumlarda hep ara formül kullanır.Bu iki grup birbiri ile didişiir iken üçüncü bir şahıs aday gösterilir ise hiç şaşırmam.
Geçmişte Haluk Şahin Yazgı’nın ismini duyan varmıydı yada Evren Dinçerin olabileceğini tahmin eden kimse varmıydı ? 

Bu isimlerdede aynı benzer kavgalar yaşanıyordu.
Sonuç olarak kimse Aksaray adayının açıklanması için Pazar gününü beklemesin.

Açıklama aldığım bilgilere göre ayın onbeşine kaldı. 
Bakalım ayın onbeşinde hey onbeşli türküsünü kim söyleyecek.



Haberi Sesli Oku